Λοϊζίδης Ε. – 21.2.2018 – Η Σύζυγός Μου Είναι Διεφθαρμένη

Άρθρο που έγραψε ο πατέρας μου και δημοσιεύτηκε στον Φιλελεύθερο.
Το άρθρο στάληκε και στην Ένωση Συντακτών, η οποία απάντησε πως έχει ήδη τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα και προώθησε τις επίσημες της ανακοινώσεις.
– Σύνδεσμος στις επίσημες ανακοινώσεις της ‘Ενωσης Συντακτών
– Σύνδεσμος σε άρθρο του Φιλελεύθερου για τις ανακοινώσεις της Ε.Σ.
__________________

Η Σύζυγός Μου Είναι Διεφθαρμένη!

Φιλελεύθερος, 21.2.2018

Με πείσατε, με πείσατε πλήρως. Η σύζυγός μου Ελένη Λοϊζίδου είναι διεφθαρμένη. Είναι πράκτορας των Ρώσσων με ανοικτό μαγαζί στην Γενική Εισαγγελία. Αναμφίβολα με ζήλο καταπολεμούσε οποιονδήποτε κατάκλεψε τη κακιά Ρωσία και οποιονδήποτε άλλο διεθνή εγκληματία με βάση την κυπριακή και ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις διακρατικές συμφωνίες της Κύπρου εκπροσωπώντας κάθε φορά την αιτούσα χώρα. Είναι διεφθαρμένη καθότι αυτό το έκανε με ζήλο κάτι ανεπίτρεπτο για δημόσιο υπάλληλο. Μόνο οι δημοσιογράφοι έχουν το δικαίωμα να εκτελούν με ζήλο τη δουλειά τους ελεύθερα, απρόσκοπτα με απώτερο στόχο το δημόσιο συμφέρον. Το περίεργο είναι ότι μετά από νομικές μηνύσεις το δημόσιο συμφέρον εμφανίστηκε ως δημόσιο ενδιαφέρον και στο τέλος ως ελευθερία έκφρασης άποψης.
Μα ποιος αποφασίζει ποιο είναι το δημόσιο συμφέρον; Τα δικαστήρια ή οι δημοσιογράφοι; Και τι είναι αυτό το δημόσιο ενδιαφέρον; Το σκίτσο της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ με τη σύζυγό μου ημίγυμνη; Γιατί οι καλοί μας δημοσιογράφοι δεν έστειλαν ένα παπαράτσι να την φωτογραφίσει γυμνή; Αυτό θα αύξανε το δημόσιο ενδιαφέρον στο έπακρο.
Όσοι ξέρουν τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση ξέρουν πολύ καλά τι κρύβεται πίσω απ΄ αυτή την υπόθεση. Απάτες δισεκατομμυρίων, μαφιόζικες σχέσεις και φόνοι. Όλα αυτά με ζήλο τα καταπολεμούσε η Ελένη Λοϊζίδου. Λάθος της. Επανειλημμένα την συμβούλευα να σταματήσει να υπερασπίζεται τους νόμους και το κράτος, να παραιτηθεί και να υπερασπίζεται τους μαφιόζους όπως μερικοί μεγαλοδικηγόροι που έκαμαν την πάζα τους υπερασπίζοντάς τους. Μ΄αυτό τον τρόπο θα είχαμε λεφτά να εγκαταστήσουμε δεύτερη κάμερα στη αυλή μας όπως μας συμβούλεψε η αστυνομία. Κι αυτό μπροστά στις απειλές που εκτοξεύονταν εναντίον της από μαφιόζους και μεγαλοδικηγόρους μέσα και έξω από τα δικαστήρια.
Η Ελένη Λοϊζίδου συνέχισε με διεφθαρμένο ζήλο τη δουλειά της. Όχι μόνο μέσα στα κυπριακά δικαστήρια αλλά και σε ευρωπαϊκά συνέδρια και φόρα όπου μερικές φορές ανέτρεψε πολιτικές παρανομίες, σκοπιμότητες, και κενές, πολιτικές δήθεν, αποφάσεις. Προσωπικά φοβούμαι μπροστά στη ευθυκρισία της ακόμα και στο πότε θα κόψω το γρασίδι του κήπου μας.
Μα το κόψιμο του γρασιδιού είναι θέμα δημοσίου συμφέροντος ή ενδιαφέροντος; Έε, όχι. Το δημόσιο συμφέρον και ενδιαφέρον το ξέρουν και το υπερασπίζονται οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. Έτσι λένε ο ΠΟΛΙΤΗΣ ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. Κλείστε τα δικαστήρια, καταργήστε τους νόμους, κρύψτε τη Δημοσιογραφική Δεοντολογία. Οι δημοσιογράφοι ξέρουν, και πάνω απόλα κλιματίζονται με το λαϊκισμό και ξέρουν πώς να πιάσουν λαβράκι. Στην ακρίβεια ψαρεύουν, ανεξήγητα, άλλα λαβράκια, τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Γενικό Εκλεκτή (ανεξήγητα;).
Κλιματίζονται, δεν εγκληματίζονται. Οι δημοσιογράφοι είναι ελεύθεροι να γράψουν και να δημοσιεύσουν ότι θέλουν. Ξανά, οι δημοσιογράφοι δεν εγκληματίζονται. Γι’ αυτό δεν πρέπει να ερωτηθούν από την αστυνομία για όποια πράξη τους. Μα γίνεται να μην εγκληματούν; Έτσι λένε πολλοί τώρα που συσπειρώθηκαν γύρω από μια ματσαράγκα που έκαμαν με φόντο κλεψιές, ψευτιές, λοιδορίες, δολοφονίες και μπόλικη μαυροχρηματοδότηση. Αυτοί που ξέρουν ξέρουν. Και οι επιφανείς δημοσιογράφοι, που επιλεκτικά δημοσίευσαν τις κλεμμένες ηλ-επιστολές της Ελένης με περικομμένες φωτογραφίες, ξέρουν. Αυτοκοροϊδεύονται όμως λόγω της ανάγκης για συναδελφική συσπείρωση μπροστά σε ένα μάτσο χάλια που κατεντολήν μερικοί έφτιαξαν.
Στο τέλος προτάθηκε η ελευθερία έκφρασης. Ποια ελευθερία έκφρασης; Με υπονοούμενα; Με κατεντολήν γραψίματα: Αυτή είναι διεισδυτική δημοσιογραφία; Αυτή είναι ελευθερία του τύπου; Ελευθερία να καθορίζει αυθαίρετα το δημόσιο συμφέρον και δήθεν να το υπερασπίζεται; Ελευθερία για ικανοποίηση του δημοσίου πελατειακού ενδιαφέροντος; Ελευθερία έκφρασης της άποψης με υποθετικές διασυνδέσεις και διαπλοκές; Όλα τούτα τα μεγαλόστομα καταλήγουν στο τέλος σε δημοσιογραφική ασυδοσία.
Με αυτά όλα τα έβαλε με ζήλο η σύζυγός μου. Πρέπει να είναι πολύ διεφθαρμένη να επιμένει, έτσι καιρούς που φτάσαμε. Αυτά και άλλα είπαν τα πεζοδρόμια και τα έβαλαν στις άκρες. Αλλά έχουν κι άλλα να πουν.*

*Βλέπε: Μπράουτερ, Σόρος, Μακνίσκυ, Μακνίσκυ Ακτ, Χοντορκόφσκι, Μελάς, Αλτιέρι, Κονοβάλοβα, Σίμκεβιτς, Κοτλιαρένκο, Γερασιμένκο, Περέλλα, Μακούσιν, Γιούκος, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΣΙΓΜΑ κ.α.
Ευάγγελος Λοϊζίδης
lexotypo }at{ gmail }dot{ com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s